متخصص اطفال متخصص اطفال .

متخصص اطفال

تشخیص گلودرد چرکی در کودک


تشخیص گلودرد چرکی در طفل
در صورتی فکر می کنید کودکتان ممکن میباشد گلودرد چرکی داشته باشد، یک وقت از مطب دکتر معالج بگیرید، زیرا این باکتری‌ها می‌باشند که گلودرد استرپتوکوکی را ساخت می‌نمایند، بدین ترتیب این بیماری با آنتی‌بیوتیک قابل متخصص اطفال معالجه میباشد.

گلودرد استرپتوکوکی زمانی فارغ از معالجه باقی بماند، خیر فقط دردناک میباشد، بلکه میتواند ایرادات دیگری مانند آبسهٔ گلو را ساخت و ساز نماید که عده‌ای از گلبول‌های سپید یا این که چرک آلود میباشد که برداشتنش قادر است نیاز به جراحی داشته باشد. یکی‌از دیگر از عوارض هم هرچند به‌تدریج صورت میدهد ولی می تواند تب روماتیسمی باشد.

تب روماتیسمی وقتی بروز می‌نماید که سیستم ایمنی تن نوپا آنتی‌بادی‌هایی برای تقابل با گلودرد استرپتوکوکی می‌سازد و این آنتی‌بادی‌ها به سلول‌های سلامت همه‌ها و قلب نیز حمله می‌نمایند. این بیماری مهلک وجود ندارد، البته میتواند سبب ساز درد مفاصل و زخم به روزنه‌های قلب خواهد شد. در واقع، نوباوه‌هایی که تب روماتیسمی داشته‌اند می توانند در حین معاش خویش مبتلا خطاها قلبی شوند.

در حالتی‌که پزشک معالج فرزندتان مشکوک به گلودرد استرپتوکوکی باشد، برای یقین یک کشت گلو ایفا می دهد. این آزمایش سریع، سهل وآسان و فارغ از درد میباشد. کودکتان دهانش را تماماً گشوده می‌نماید، پزشک معالج یک گوش تمیز‌کن را به انتهای گلویش میزند، شاید نوباوه مقداری عق بزند البته فعالیت انجام یافته میباشد.

دکتر قادر است برای تشخیص باکتری در پهنا تعدادی دقیقه، اعمال «آزمایش سریع تشخیص آنتی‌ژن» را پیشنهاد دهد. ولی زیرا سودٔ منفی درین تست قطعی وجود ندارد، بدین ترتیب ممکن میباشد بخواهد مثال را برای کشت به آزمایشگاه ارسال نماید. فراهم شدن فیض‌ٔ کشت نیز قادر است یک سری روز ارتفاع بکشد.

معالجه گلودرد چرکی طفل
دکتر نوپا شما احتمالاً یک آنتی‌بیوتیک تجویز خواهد کرد. این اصلی میباشد که فرزندتان عصر‌ٔ بدون نقص آنتی‌بیوتیک تجویزشده را مصرف نماید. انقطاع آنتی‌بیوتیک بعداز یک‌سری روز، یعنی هنگامی علائم بیماری نابود شد میتواند به باکتری‌های باقی مانده فرصتی برای ساخت و ساز مقاومت در قبال دارو و تجدید قوا بدهد که در غایت قادر است باعث به عفونت بدتری گردد. ولی شما چه‌طور می توانید از نوپا دچار به گلودرد چرکی محافظت فرمائید؟

یک جام آب‌میوهٔ خانگی سرد یا این که یک کیم یخی ضمن التیام دادن نوباوه، به تن وی آب میرساند. در حالتی‌که طفل شما به اندازه‌ای گرانقدر شد‌ه‌است که بتواند غرغره نماید، آب گرم ممکن میباشد گلویش را التیام دهد. مایعات گرم مانند آب گوشت پخته و یه خرده آب گرم با عسل هم، اما درصورتی که سن بچه مطلقاً بیشتر از 1 سال باشد و میل کردن عسل خطری برایش نداشته باشد، می تواند عالی باشد. با این اکنون، تا پیش از او‌لین سالگرد ولادت یک نوباوه، به وی عسل ندهید، چون قادر است یک نوع معدود از مسمومیت غذایی در خردسال ها به اسم بوتولیسم اطفال را ساخت و ساز نماید.

داروهای ضددرد مانند استامینوفن خردسالان و چنانچه فرزند شما شش ماهه یا این که والا‌خیس باشد و پزشکش ما یحتاج بداند ایبوپروفن می توانند از شدت درد نیز بکاهند. البته هیچوقت به فرزندتان آسپیرین ندهید، چون می تواند ریسک سندرم ری را که یک بیماری معدود البته بالقوه مهلک میباشد ارتقا دهد.

قراردادن یک دستگاه بخور یا این که رطوبت‌ساز سرد در اتاق کودکتان نیز می تواند به التیام غم گلویش یاری دهد. مدام دستگاه بخورتان را منزه نمایید و بشویید، زیرا دستگاه بخور در شکل آلوده بودن می تواند میکروب‌ها را از روش هوا پخش نماید.

پیشگیری از گلودرد چرکی در طفل
اکثری از اشخاص باکتری استرپتوکوک را در گلویشان دارا‌هستند سوای اینکه علائم آن را علامت دهند، بدین ترتیب هیچ راهی برای خودداری از قرار به چنگ آوردن در معرض آن نیست. البته شایسته ترین کاری که می توانید جاری ساختن دهید این میباشد که دست‌های خویش را تر و تمیز و به ویژه پیش از خوراک تناول کردن و فراهم کردن طعام بشویید و مطمئن گردید که فرزندتان هم دست‌های خویش را می شوید یا این که در شرایطی که وی خیلی خرد‌خیس از آن میباشد که‌این فعالیت را خودش ایفا دهد، شما آنان را بشویید. همینطور خوب میباشد بعداز برگشتن از مهدکودک یا این که گردش در خارج از منزل هم کلیه دست‌هایتان را بشویید.

همینطور، درصورتی که کسی در خانواده گلودرد استرپتوکوکی داشته باشد، اذن ندهید از ظروف، بطری‌های آب، استکان‌ها، مسواک‌ها یا این که اثاثیه‌بازی‌های مشترک با دیگر افراد به کارگیری نماید. بعداز رفع گلودرد استرپتوکوکی هم اندیشه بدی وجود ندارد که برای دوری از عفونت دوباره مسواک کودکتان را عوض فرمایید. صحت دارد که وی حال وی تا حدی نسبت به باکتری ایمنی پیدا نموده است، البته ایمنی ۱۰۰ درصد نخواهد بود.


برچسب: متخصص اطفال،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ساعت: ۰۱:۴۷:۲۲ توسط:mgh موضوع: نظرات (0)