متخصص اطفال متخصص اطفال .

متخصص اطفال

بیش فعالی در کودک ها چه طور میباشد؟


بیش فعالی در کودک ها چه طور میباشد؟
مطابق مطالعات، در مسافت سنین ۵ تا ۱۷ سالگی، از هر ۱۰ نوباوه یک نفر به مشکل ADHD دچار است. پژوهشگران این عارضه را یک کدام از شایع‌ترین اختلالات رشدی – عصبی این دسته سنی میدانند. بیش فعالی خردسالان، عمدتاً خطاها زیادی را پیرو داشته و ممکن میباشد مراحل علم آموزی نوپا را مختل نماید. عدم تاب‌آوری در فضای در اختیار گرفتن گردیده کلاس درس و عدم تمرکز در هنگام بازرسی و یادگیری از شایع‌ترین مسائل این زمانه محسوب می‌شود. تفحص‌ها نماد میدهند، احتمال زد خورد پسران با این عارضه تا دو موازی بیش تر از دختران بوده و معمولاً با نماد‌های متفاوتی متخصص اطفال  یاور میباشد.
انگیزه به وجود وارد شدن بیش فعالی چیست؟
با وجود شایع بودن این عارضه، انگیزه به وجود وارد شدن بیش فعالی چندان معین وجود ندارد. با این حالا، اطمینان همگانی بر این میباشد که بروز این بیماری به صورت معمول دارنده ریشه‌های عصبی و ژنتیکی میباشد. پژوهش ها علامت می دهند، کاهش دوپامین از اساسی‌ترین عامل ها مؤثر در به‌وجود وارد شدن ADHD میباشد. دوپامین یک ماده شیمیایی میباشد که ترشح آن به صورت قابل‌توجهی بر روی عمل‌های مغز و تن آدم تأثیر نهاده و به جابجایی سیگنال‌های عصبی یاری می‌نماید. این ماده در تولید جواب‌ها و عکس العمل‌های عاطفی مؤثر میباشد.

یافته‌ها آرم می دهند، وسعت قشر خاکستری مغز مبتلایان بدین عارضه از دیگرافراد نادر‌خیس میباشد. ماده خاکستری مشمول نواحی خاصی از مغز میباشد که در اختیار گرفتن بعضا رفتارها و عملکردها را برعهده داراست. از آن در بین می‌اقتدار به مفاد ذیل اشاره نمود:

گفتار
خویش کنترلی
تصمیم‌گیری
در دست گرفتن ماهیچه‌ها و ماهیچه ها
دانشمندان هنوز هم برای تدبیر از دلایل بروز این عارضه کارایی می‌نمایند. بااین‌اکنون، احتمال می‌رود موردها پایین اساسی‌ترین انگیزه به وجود داخل شدن بیش فعالی باشند:

وراثت
نوروتوکسین‌ها و قرارگرفتن در معرض آلاینده‌هایی نظیر سرب یا این که سموم دفع آفات
مصرف الکل و دخانیات در زمانه بارداری
عوارض بیش فعالی چیست؟
از عمده‌ترین عوارض بیش فعالی می‌قدرت به افسردگی، احتمال بروز مخاطرات فیزیکی دورازشوخی ناشی از حواس‌پرتی و ناآرامی، اشتباهات خانوادگی و ارتباطی، ناتوانی در ذکر احساسات، ساخت‌و‌ساز نقص‌ در فرآیند یادگیری، ناتوانی در تقلید از دستور کار‌ها، احتمال ازدست‌دادن عمل و بخش اعظمی مورد ها دیگر اشاره نمود.

نحوه تشخیص و آزمایش بیش فعالی
آزمایش بیش فعالی مبتنی بر نحوه واحدی اعمال نشده و بسته به حالت سنی شخص در گیر و نوع عارضه ممکن میباشد مختلف باشد. برای ایفا این فعالیت، دکتر دارای تخصص داده ها و سابقه شش‌ماهه پیشین مریض را توده‌آوری کرده و درعین‌اکنون، معاینات بالینی مورد نیاز را اعمال می دهد.

طرق معالجه مشکل نقص اعتنا
گزینش مطلوب‌ترین شیوه معالجه بیش فعالی به نوع عارضه بستگی داراست. به‌علاوه، با سپری شد فرصت ممکن میباشد نوع این نقص‌ عوض شده و به آیتم‌های درمانی متفاوتی نیاز داشته باشد. معالجه ADHD عمدتاً دربرگیرنده طریق‌های جاری‌درمانی، گفتاردرمانی، مداوای رفتاری، دارویی یا این که ترکیبی از کلیه این مورد ها میباشد. استعمال از طریق‌های حافظه گردیده به در دست گرفتن و رئیس رفتارهای شخص یاری کرده و پروسه یادگیری و برقراری رابطه را معمولی‌خیس می‌نماید.

راه و روش معالجه پیش فعالی چیست؟
برای معالجه ADHD به نحوه دارویی معمولاً دو مورد وجود دارااست:

مشوق‌های سیستم عصبی مرکزی (CNS) داروی معالجه بیش فعالی
مشوق‌های سیستم عصبی مرکزی (CNS) متداول‌ترین داروهایی می‌باشند که برای معالجه ADHD تجویز میشوند. این داروها به ارتقا ترشح دوپامین (dopamine) و نوراپی‌نفرین (norepinephrine) امداد کرده و کوشش مغز را بهبود میبخشند.

داروهای غیر جایزه برای معالجه بیش فعالی
ممکن میباشد داروهای جایزه بر روی شخص دچار به اندازه کافی تأثیرگذار نبوده یا این که مصرف آنان عوارض جانبی خلل‌آفرینی را به یاور داشته باشد. در‌این‌حالت‌، پزشک معالج دارای تخصص داروهای غیر پاداش را تجویز خواهد کرد. برخی از داروهای خاطر گردیده، سطح نوراپی‌نفرین (norepinephrine) مغز را ارتقا میدهند.

جاری‌درمانی برای معالجه بیش فعالی
کمپانی در جلسات جاری‌درمانی به شخص امداد می‌نماید با احساسات ناشی از ابتلا به بیش‌فعالی و تبعات آن تقابل نماید. همینطور، ایفا این فعالیت در کشف الگوهای مطلوب رفتاری، بهبود نحوه‌های برقراری رابطه و مدیر آنها تأثیرگذار خواهد بود.


برچسب: متخصص اطفال،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۴ آذر ۱۴۰۲ساعت: ۰۳:۱۷:۱۵ توسط:mgh موضوع: نظرات (0)